Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Substante considerate interzise de lege - depistate de jandarmi in aceasta noapte asupra unor tineri.

Miercuri, 03 iulie a.c., in jurul orei 01.20 noaptea, jandarmii din cadrul Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au fost solicitati sa intervina intr-o parcare din municipiu unde mai multi tineri tulburau linistea publica prin producerea unor zgomote, larma si consum de bauturi alcoolice. Imediat ce au ajuns la fata locului, jandarmii au trecut la identificarea celor care au tulburat linistea publica iar la controlul corporal preventiv au fost descoperite asupra celor doi tineri doua plicuri ce contineau: o substanta maronie in forma de bila, respectiv bucati de frunze dintr-o planta, despre care persoanele declara ca erau pentru consum propriu.

           Jandarmii au intocmit pe numele celor doi tineri actele de sesizare conform legii nr. 143 din 2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri, republicata, art. 4, pentru infractiunea de detinere de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept.

            Actele care vor fi inaintate Politiei pentru continuarea cercetarilor.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul. 

 

0 comentarii3269 vizualizări03 iulie 2019




rss 2.0
rss 2.0