Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 13 Iulie 2020 - 342 vizitatori azi
Lt.Col. Cioanca Florin-Ioan este noul comandant al Batalionului 405 Sprijin Logistic "NASAUD".

Luni, 26 august 2019, la sediul Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" a avut loc ceremonia de predare-primire a comenzii Batalionului 405 Sprijin Logistic "Nasaud". La ceremonie au participat prefectul judetului Bistrita-Nasaud, dl. Ovidiu-Victor Frent, vice-presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, dl. Vasile Puica, vice-primarul municipiului Bistrita, dl. Cristian Niculae, alaturi de comandantii institutiilor din Sistemul National de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala, colegi si familia noului comandant.

In cadrul ceremoniei, comandantul brigazii, domnul general Mircea Gologan a dat citire ordinului sefului Statului Major al Fortelor Terestre de numire a dl. Locotenent colonel Cioanca Florin-Ioan in functia de comandant al Batalionului 405 Sprijin Logistic "NASAUD" si a prezentat elementele definitorii ale carierei militare a acestuia.

Dupa momentul solemn al preluarii comenzii, noul comandant a scos in evidenta importanta Batalionului 405 Sprijin Logistic "NASAUD", "cu o 
paleta larga de misiuni si activitati", de la cele unicat la cele multiple si complexe, batalion care contribuie prin misiuni specifice, la indeplinirea obiectivelor marii unitati". Pentru noul comandant este ca o intoarcere acasa, asa cum declara cu emotie, "este un motiv de bucurie pentru mine, intrucat revin la batalionul unde mi-am desfasurat activitatea pentru o buna perioada de timp. Perioada in care m-am dezvoltat si perfectionat in domeniul logistic si am invatat lectii importante pe care le-am folosit in cariera."

In continuarea ceremoniei a luat cuvantul vice-primarul municipiului Bistrita, dl. Cristian Niculae, care a punctat importanta batalionului, a multumit dl. Lt.col. Pupeza pentru eforturile depuse si rezultatele obtinute si a felicitat pe noul comandant.

Ceremonia s-a incheiat cu defilarea batalionului si o frumoasa fotografie de grup.

Text: Elena Gologan   Cu respect,
   OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA  "General GRIGORE BALAN"

           Capitan  Andreea-Maria MURESANFoto - Marius Chiuzan.

0 comentarii3430 vizualizări27 august 2019
rss 2.0
rss 2.0