Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 20 Septembrie 2020 - 1036 vizitatori azi
Dosare penale pentru talharie, pentru trei tineri din Bistrita.

Un tanar de 17 ani a fost talharit de alti trei, pe o strada din municipiul Bistrita. Initial, cei trei agresori care se aflau in stare de ebrietate, se manifestau zgomotos, tulburau ordinea si linistea publica si loveau masinile care treceau prin zona. Un jandarm aflat in timpul liber care trecea prin zona, a solicitat sprijinul colegilor aflati in serviciu. La fata locului au intervenit imediat jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, care la momentul sosirii in zona indicata au constatat ca cei trei tocmai talharisera un alt tanar. Acesta era cu bicicleta si a fost oprit, lovit si deposedat de banii pe care ii avea asupra sa.

          Jandarmii au intocmit pe numele tinerilor de 18, 20, respectiv 29 de ani, din Bistrita, actele de sesizare pentru infractiunea de talharie, conform art. 233 Cod Penal.  Cei in cauza au fost condusi la Politie iar actele au fost transmise politistilor pentru continuarea cercetarilor.

Cei trei tineri au fost sanctionati si cu amenzi in valoare totala de 2.100 lei pentru tulburarea linistii publice si adresarea de cuvinte si expresii jignitoare, conform legii nr 61 din 1991, pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, art. 2, pct. 1 si 25.

 

           Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

 

0 comentarii3024 vizualizări06 septembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0