Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Atitudine Sambata 04 Iulie 2020 - 9098 vizitatori azi
DEMISIA - Gabriel Les.

Prezent la Bistrita, in vizita la Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan", numai pentru a-si vizualiza telefonul mobil, asa zisul sef al Armatei, un politruc, numit politic sa reprezinte in minister brava noastra ostire, a fost sanctionat de presa locala si nationala dar si de romanii iubitori de neam si tara.

 Pe vremea mea, panain anii 90, cazarmile si armata suplineau cu succes lipsa celor 7 ani de acasa,a unor tineri aflati sub arme. In cateva luni, cu toate cele invatate de la cadrele militare deveneau oameni instruiti si cu bun simt. Inafara de instructie, ti se arata in mod special cum sa iti randuiesti viata, cand sa pui intrebari si cand sa raspunzi la ele...

Astazi, din pacate, un om fara stagiul militar satisfacut, se face de minune chiar in interiorul unui obiectiv militar, epatand prin lipsa de dragoste si respect fata de militarii care ii acordau onorul. Ceremonia de repatriere din Afganistan a Batalionului 812 Infanterie Protectia Fortei "Soimii Carpatilor" este sfanta pentru mine si sunt convins ca ar trebui sa fie sfanta pentru toti romanii!

 Ca rezervist, ca cetatean care iubeste cu toata puterea armata romana, transmit politrucului neinstruit:  Culcat!...salt inainte...afara, fugaaa mars!...din Armata Romana!             

Oameni de acest fel, imbuibati ai neamului, nu au cum sa iubeasca ostirea si semenii lor, pentru ca nu s-au jertfit nici 5 minute in misiuni si cazarmi.


 

Balan Marius Horea.

Plutonier adjutant in rezerva.

 

0 comentarii5222 vizualizări05 martie 2019
rss 2.0
rss 2.0