Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sfaturi intelepte Duminica 05 Iulie 2020 - 19076 vizitatori azi
SFATURI PENTRU OAMENI ... MATURI ... de varsta a III-a.

1. Nu instrui, nu povatui niciodata pe nimeni. Chiar daca ai dreptate. Aminteste- ti cum te irita acest lucru. Si ai urmat oare sfatul celor mai in varsta?

2. Nu incerca sa ajuti, daca nu ti s-a cerut ajutorul. Nu incerca sa-i protejezi pe cei apropiati de toate problemele lumii. Doar iubeste-i.

3. Nu te plange! De sanatate, vecini, guvernanti, fondul de pensii. Nu te transforma in ceva ce sta pe banca din curte si se vaicareste si ii barfeste pe toti.

4. Nu astepta recunostinta de la copii. Aminteste-ti: nu exista copii nerecunoscatori - exista parinti prosti care asteapta recunostinta de la copii.

5. Nu spune expresii precum: "Eu la varsta ta …", "Ti-am dat cei mai buni ani …", "Sunt mai in varsta, asa ca stiu mai bine …" - toate sunt insuportabile!

6. Daca vei avea nepoti, nu insista sa-ti spuna pe nume. Este prostesc.

7. Nu cheltui ultimii bani pe procedurile de intinerire. Este inutil. Mai bine sa-i cheltuiesti pentru calatorii.

8. Nu te uita in oglinda si nu te lauda. Si incearca sa arati cat mai elegant posibil. Elegant, nu tineresc. Crede-ma, asa va fi mai bine.

9. Ai grija de consortul(a) vietii tale, chiar daca a imbatranit, este fara putinta , poate s-a uratit si este fara chef (cine, eu???). Nu uita ca odata erati tineri, puternici si veseli (asa mai merge!). Probabil sunteti unicii care isi amintesc de voi tineri, frumosi cu sperante…

10. Nu incerca cu orice pret sa tii pasul cu timpul: sa intelegi toate noile tehnologii, sa urmaresti maniacal moda, sa inveti ceva nou pentru a nu ramane in urma. E ridicol. Fa ceea ce-ti place. Cat se mai poate!

11. Nu te invinui pentru nimic. Indiferent de viata ta si a copiilor tai - ai facut tot ce ai putut si ai stiut mai bine.

12. In orice situatie, pastreaza-ti demnitatea! Pana la sfarsit!
Fa-o, este foarte important.

Si nu uita: daca esti inca in viata, inseamna ca cineva are nevoie de tine.

 

 

0 comentarii11011 vizualizări02 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0