Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eco-Mediu Vineri 30 Octombrie 2020 - 1350 vizitatori azi
Romsilva va pune la dispozitia populatiei inca un milion de metri cubi de lemn pentru foc.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva recomanda populatiei sa se aprovizioneze din timp cu lemnele pentru foc necesare sezonului rece, punand la dispozitie, pana la finalul anului, peste un milion de metri cubi de lemn pentru foc, pe langa cei 748.422 metri cubi livrati pana in prezent, in cursul acestui an.

          In acest moment, in depozitele Romsilva exista un disponibil de 247.791 metri cubi lemn pentru foc, iar pana la finalul anului, in urma lucrarilor silvice, vor mai fi oferiti populatiei alti circa 800.000 metri cubi.

          Pretul mediu de vanzare a lemnului pentru foc este de 175 lei pe metrul cub, fara taxa pe valoare adaugata, si difera in functie de specie, sortiment si conditiile de livrare. Costul transportului nu este inclus in acest pret, dar numeroase ocoale silvice din cadrul Romsilva ofera, contra cost, si serviciul de transport al lemnului pentru foc.

          Volumul disponibil si preturile de vanzare a lemnului pentru foc sunt afisate la sediile ocoalelor silvice din cadrul Romsilva si centralizat, in format electronic, pe pagina de internet www.rosilva.ro, in sectiunea "Lemn pentru foc - de vanzare", informatiile fiind actualizate periodic.

Regia Nationala a Padurilor - Romsilva administreaza 3,13 milioane hectare paduri aflate in proprietatea publica a statului roman, aproximativ 48% din totalul padurilor la nivel national.

 

BIROUL DE PRESA AL REGIEI NATIONALE A PADURILOR - ROMSILVA

 02.09.2020

 

 

0 comentarii1344 vizualizări02 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0