Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
NOI VOM FI LIPSITI TOT MAI MULT DE CELE NECESARE.

16.ooo de milionari romani in euro exista in evidenta bancile elvetiene. Nu am retinut, nu am vazut, poate de necaz, citi euro au toti in dezvaluirea elvetienilor.  Necazul mi-a venit dindu-mi seama in ultimele zile din ceea ce spun cei citva batrani invitati la guvern sa negocieze legea pensiilor, ca pensionarii din Romania desi au construit totul in aceasta tara sint a nimanui.  Pot muri de foame, pot muri fara medicamente,  nu le pasa de loc celor care au puterea in mana. Nu le pasa nici celor care au avut-o. Basescu, Boc, Oltean, VIDEANU, BERCEANU. Nu, tac, nu intamplator cu capul in nisip cand aud, vad, dezvaluirile despre cit a furat Udrea. Nu baga capul nici urmasii lor din PMP, unii din actualul PNL, in nisip. Nu stiu cei din fostul PNL, oamenii lui Antonescu de ce ii mai suporta.

 Fratilor, Boc a imprumutat 26 miliarde de euro, BASESCU a taiat pensii, salarii si o mare parte din bani au ajuns la fondul Proprietatea pastorit de cei de sus cu minuta lui Crina DUMITREAN. Nu sint alaturi de actualii membri PSD. Nu sint alaturi de DRAGNEA si mirsaviile infaptuite de el si ai lui. Nu sint sustinatorul lui Gabriel Firea. Nu, care suparata ca nu are sanse sa candideze la presedintie,  stiind ca Bucuresti in calitate de capitala este departe si a inteles ca a gresit votind-o, incearca un puci. Nu sint alaturi de PSD bistrita care a promovat, promoveaza in guvern inca nulitati si pe plan local la fel. Nimeni nu se leaga de adevaratele abuzuri facute de ei. Nimeni nu investigheaza Vitalitate, Roseyarns, constructiile lui NEGREA. Se vorbeste ca pe langa faptul ca nu respecta hotararile judecatoresti toate constructiile lui sint inafara aprobarilor, inafara autorizatiilor obtinute.  

In acest timp OLGUTA VASILESCU sustinuta de DRAGNEA si ai lui isi bate jos in continuare de pensionari. Nu respecta promisiunile dupa care au fost votati. Sumele si termenii promisi au disparut. Au aparut altele si alte termene, sare in ochi pentru a acoperii imensele pensii speciale si salarii. Sigur ca viata pensionarilor este pe zi ce trece mai grea. Se aude peste tot de cresterea imensa a salariilor la medici. De imensele investitii in aparatura medicala.  Nu vorbeste nimeni de valori, de licitatii, de atributiile medicilor, de modul cum se achita de sarcini, de cum se respecta juramantul lui HIPOCRATE de catre acestia.  Se creeaza mici feudal unde tocmai pensionarii nu au acees. Spune domnule director al spitalului judetean cum ajuta programarea la medic facuta on-line pensionarilor care nu au calculator, care nu au acces la acest mod de programare.

 Spune domnule, un medic poate in aceiasi zi sa lucreze la spital, la cabinetul particular si sa faca in aceeasi zi si garda la spital?  Randamentul este bun? Bolnavii sint tratati si respectati de 3000 de euro? Ce cauta firmele particulare in spatiile policlinicii unde pensionarii trebuie sa se programeze prin calculatoare? Sigur foarte multi, nu sint de acord cu ceea ce spun. Ar fi bine sa si motiveze. Ar fi bine daca tot avem salarii de sute de milioane de lei vechi sa ii si justificam in fata celor care au construit aceasta tara si pe urma carora acum traim in huzur.
SINT de acord la un dialog civilizat, argumentat cu oricare se simte lezat.

 FRATILOR PENSIONARI NEAFILIATI, NEACAPARATI DE ORGANIZATII POLITICE, HAIDETI SA NE APARAM EXISTENTA, NEVOILE. MERITELE.  DACA TOTI TACEM SE VOR ADUNA TOT MAI MULTI ROMANI MILIONARI IN BANCILE DIN ELVETIA SI NOI VOM FI LIPSITI TOT MAI MULT DE CELE NECESARE. VOM FI TRATATI TOT MAI RAU DE POLITICIENI, MINTITI DE ACESTIA SI OAMENII LOR.


Ioan Georgiu.

0 comentarii3472 vizualizări01 noiembrie 2018




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0