Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Infractiuni la regimul rutier, constatate in flagrant de politisti, in ultimele 24 de ore.

La data de 11 septembrie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica au oprit in trafic, pentru control, un autoturism care avea aplicate placute cu numere straine de inmatriculare, neconforme. Cu ocazia verificarii autoturismului, politistii au constat faptul ca acesta figureaza ca avand inmatricularea suspendata de catre autoritatile din Suedia, din iunie 2019. A fost identificata conducatoarea auto ca fiind o tanara de 25 de ani, din Bistrita. Aceasta a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ,

 In continuare, politistii efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, inmatriculat in alt stat, care nu are dreptul de circulatie pe teritoriul Romaniei.

 

***

La data de 12 septembrie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Bistrita au oprit in trafic pentru control un autoturism inmatriculat in judetul Mures.

 Soferul acestuia, un barbat de 30 ani, din Sovata conducea autoturismul in cauza desi nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

***

 

La data de 12 septembrie a.c., un tanar de 21 de ani, din Suplai, a fost depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism, desi se afla sub influenta alcoolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la spital pentru prelevarea de mostre de sange care vor stabili alcoolemia.

 Politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul  sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

           Beclean: material lemnos in valoare de peste 5000 de lei, confiscat de politisti.

 In cursul diminetii de ieri, intre orele 04.00-08.00, politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean au organizat si desfasurat o actiune pe linia prevenirii si combaterii delictelor silvice si a accidentelor rutiere, pe raza de competenta.

 Astfel, au fost organizate actiuni in trafic, ocazie cu care au fost controlate 37 de autoturisme si au fost verificate peste 40 de persoane.

 Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sanctiuni contraventionale in valoare de 8.000 lei si a fost indisponibilizata in vederea confiscarii cantitatea de 13 mc cherestea, in valoare de 5.200 lei. Totodata, au fost retinute 2 permise de conducere, ambele pentru conducere cu alcoolemie.

0 comentarii2723 vizualizări12 septembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0