Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 20 Septembrie 2020 - 76 vizitatori azi
ACTIUNE PENTRU PROTEJAREA PADURILOR.

Incepand de astazi, politistii Directiei de Ordine Publica - Serviciul Protectia Fondului Forestier si Piscicol desfasoara, timp de 5 zile, o actiune, pe raza judetului Bistrita-Nasaud, pentru prevenirea si combaterea taierilor ilegale de arbori din fondul forestier national.

 De asemenea, politistii verifica si respectarea dispozitiilor legale de agentii economici pe linia achizitiei, depozitarii, prelucrarii si comercializarii materialelor lemnoase.

 Actiunea, ce are loc in perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2019, vizeaza verificarea a 3 ocoale silvice, precum si verificarea activitatilor desfasurate de 9 agenti economici.

 La actiune participa si politisti din cadrul inspectoratelor de politie judetene Alba, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Covasna, Dambovita, Mures, Suceava si Vrancea.

 De asemenea, se actioneaza in colaborare cu specialisti silvici din cadrul Ministerului Apelor si Padurilor - garzile forestiere Brasov, Cluj, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava si Timisoara.

 

 

0 comentarii2163 vizualizări28 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0