Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 16 Iulie 2020 - 20462 vizitatori azi
DOUA FEMEI RETINUTE PENTRU TRAFIC DE MINORI - TRAFIC DE PERSOANE..

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurori D.I.I.C.O.T. - B.T. Bistrita-Nasaud, au efectuat 3 perchezitii domiciliare intr-un dosar de trafic de minori, trafic de persoane si constituirea unui grup infractional organizat. Doua femei au fost retinute pentru 24 de ore, fiind banuite de comiterea faptelor.

 Din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit faptul ca, in cursul anului 2018, cele doua femei, in varsta de 22 si 51 de ani, impreuna cu alti doi barbati de 43, respectiv 22 de ani, toti din judetul Bistrita-Nasaud, ar fi recrutat, adapostit si transportat mai multe tinere, minore, dar si majore, pe care ulterior le-ar fi obligat sa se prostitueze.

 Astfel, la data de 13 noiembrie a.c., au fost efectuate 3 perchezitii domiciliare, ocazie cu care au fost descoperite si ridicate mai multe obiecte si inscrisuri cu valoare probatorie, telefoane mobile, un laptop, precum si 7.000 de euro. Totodata, au fost puse in aplicare 5 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la audieri.

 Cercetarile continua in vederea documentarii activitatii infractionale a persoanelor implicate, iar in cursul acestei zile, cele doua femei vor fi prezentate magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.

 Activitatile desfasurate au beneficiat de suportul operational al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

 La perchezitii au participat si politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu-Mures, precum si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Bistrita-Nasaud.

 

 

 

 

0 comentarii1743 vizualizări14 noiembrie 2019
rss 2.0
rss 2.0