Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
Alcoolul si urmarile lui.

La data de 2 aprilie a.c., pe drumul judetea 172G, in localitatea Petris, a avut loc un accident rutier, soldat cu ranirea usoara a unui tanar in varsta de 25 de ani, din Satu Nou. La fata locului, politistii au constatat faptul ca acesta, in timp ce conducea un autoturism, din cauza neatentiei si a consumului de alcool, a pierdut controlul directiei de deplasare  si a intrat in santul din partea stanga a directiei de mers.

 In urma accidentului, soferul a fost ranit, fiind transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat valoarea de 0,39 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile in vederea stabilirii exacte a tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul. Acesta a fost sanctionat contraventional conform Ordonantelor Militare in vigoare, cuantumul acesteia fiind de 5000 de lei.

 

 

          Ordine de protectie, emise de politistii din Bistrita.

 La data de 1 aprilie a.c., o femeie in varsta de 31 de ani, din Bistrita a sesizat faptul ca este apelata telefonic si urmarita frecvent de fostul concubin, fapte care ii provoaca o stare de temere.

 Politistii l-au identificat pe concubinul femeii ca fiind un barbat in varsta de 50 de ani, din municipiu si au intocmit dosar penal pentru infractiunea de hartuire.

 Totodata, pentru protejarea femeii, politistii Biroului de Ordine Publica au emis impotriva acestuia un ordin de protectie provizoriu.

 

***

 La data de 1 aprilie a.c., o femeie in varsta de 39 de ani, din Bistrita, a sesizat politistii cu privire la faptul ca a fost lovita si amenintata de fiul sau, un tanar in varsta de 20 de ani.

 Ca urmare a acelor constatate la fata locului, politistii au intocmit dosar penal si efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunii de violenta in familie. Totodata a fost emis un ordin de protectie provizoriu.

 

 

 

0 comentarii2835 vizualizări02 aprilie 2020




rss 2.0
rss 2.0