Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
O tanara a fost retinuta dupa ce a fost depistata sub influenta alcoolului si a altor substante psihoactive.

In noaptea de 30 iunie a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier au depistat in trafic o femeie, in varsta de 26 ani, din Bistrita, care a fost testata pozitiv cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de peste 1,20 mg/l alcool pur in aerul expirat. Aceasta a fost testata si cu aparatul DRUG Test 5000, rezultatul fiind pozitiv si de aceasta data, motiv pentru care a fost condusa la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

In cauza se efectueaza cercetari pentru infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, iar conducatoarea auto a fost retinuta pentru 24 de ore, de catre politistii Biroului Rutier, urmand a fi prezentata, in data de 01.07.2020, Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

 

            Dosar penal pentru un barbat in varsta de 47 de ani, din Josenii Bargaului, care a condus un autovehicul sub influenta alcoolului

         **La data de 30 iunie a.c., politistii din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, au oprit in trafic, pentru control, pe un barbat in varsta de 47 de ani, din Mijlocenii Bargaului, care conducea un autoturism pe raza localitatii Josenii Bargaului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 0,40 mg/l alcool in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.        

          In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, iar barbatul a fost sanctionat contraventional deoarece nu a putut prezenta, organelor de control, documentele sale de identitate si ale autovehiculului condus.

0 comentarii2744 vizualizări01 iulie 2020




rss 2.0
rss 2.0