Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Sambata 04 Iulie 2020 - 9086 vizitatori azi
Concert caritabil cu maestrul Dumitru Farcas, la Maieru.

In seara zilei de Duminica, 12 noiembrie, zi in care la Sfanta Liturghie s-a citit textul evanghelic ce ne prezinta Pilda Samarineanului Milostiv, in localitatea nasaudeana Maieru, a avut loc un concert caritabil sustinut de maestrul Dumitru Farcas, alaturi de parintele Doru Gheaja de la Alba Iulia si de Mihai si Gavril Varva, de la Cluj-Napoca.

   Evenimentul organizat de Parohia Ortodoxa Maieru in parteneriat cu Primaria Comunei Maieru, a avut ca scop colectarea de fonduri pentru ajutorarea unui prunc din localitate, de numai opt luni, care are nevoie urgenta de mai multe interventii medicale.

   La eveniment a participat si protopopul Nasaudului, parintele Ioan Dambu, care a felicitat initiativa preotului paroh Dan Cismas si a primarului Vasile Bors de a organiza acest concert caritabil, indemnandu-i pe cei prezenti sa urmeze exemplul de iubire jertfelnica a samarineanului milostiv, cu cuvintele Mantuitorului, "mergi si fa si tu asemenea" (Luca 10, 37).

     Prin generozitatea celor prezenti, in urma acestui concert, s-a strans suma de 12.665 lei, bani care vor veni in ajutorul micutului Dragos.Pr. Paul Gavriloaie

.

0 comentarii10507 vizualizări14 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0