Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Joi 16 Iulie 2020 - 19130 vizitatori azi
Echipa profesorilor a castigatat Cupa Generozitatii la minifotbal. S-au donat peste 3000 de lei!

Cupa Generozitatii, eveniment caritabil organizat de medicul stomatolog Marius Nicolae Pop si prietenii din presa, la Baza Alex,  si-a atins scopul si la aceasta editie. Un pic peste 3000 de lei s-au strans din donatiile jucatorilor de la cele 6 echipe participante, dar si ale altor oameni generosi, bani care vor ajunge in prag de Craciun la cativa nevoiasi.

Pompierii si Profesorii s-au calificat in semifinale din grupa A, cu cate o victorie asupra Medicilor si un egal intre ele. In grupa B, marea perdanta a fost Justitia, care a pierdut la acelasi scor, 2-1, cu Presa si Pro Taxi, ultimele doua mergand in faza urmatoare.

Cu Alex Rus prezent in echipa presei inca de la prima editie a competitiei, cu Doru Ilies greu de batut in poarta si cu Marius Conon de baza in aparare, echipa presei nu s-a facut de rusine, chiar daca a pierdut semifinala, 0-4 cu Profesorii. Profesori care l-au avut ca lider in teren pe campionul Sergiu Costin.  Ziaristii au jucat bine si in finala mica, dar n-au rezistat in fata unei echipe mai puternice cum a fost cea a pompierilor si s-au multumit la final cu locul 4, onorabil.

Dupa ce au trecut de pompieri in cealalta semifinala, favoritii de la Pro Taxi, condusi din teren de Lucian Veres si de pe margine de Mitru Moldovan au condus cu 3-1 in finala mare cu Profesorii, insa au fost egalati pe mana lor si invinsi de hazard la loviturile de departajare.

Festivitatea de premiere a fost relaxata ca de obicei, datorita premiilor simbolice si haioase oferite de Marius Pop. Cu ajutorul clubului Lions a fost premiat si un sportiv de perspectiva, Florin Iftimie, care practica schi fond la LPS.

Multumind si arbitrilor care au condus excelent partidele, Victor Ciocan,  Dan Valer si Nicolae Baloi, putem declara reusita editia de Craciun a Cupei Generozitatii.

 

Rezultate:

Medicii - Pompierii 1-4

Pompierii - Profesorii 3-3

Medicii - Profesorii 0-5

Presa - Justitia 2-1

Justita - Protaxi 1-2

Protaxi - Presa 3-1

 

Semifinale

Presa - Profesorii 0-4

Pompierii - Protaxi 2-4

 

Finala Mica

Presa - Pompierii 0-2

 

Finala Mare

Profesorii - Protaxi 3-3 (7-4 dupa 7 m )

 

 .

 

 

Text de Adrian Linca.

Foto - Marius Chiuzan

0 comentarii11809 vizualizări25 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0