Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Vineri 29 Martie 2024 - 14587
TOPUL PROSTILOR din 2015.

Angajatii anului sunt cei de la gaze din Bacau, care au verificat o conducta cu bricheta, provocand o explozie.

Vanatorul anului este aradeanul care s-a autoimpuscat, folosind pusca pe post de bat.

Taximetristul din Deva care a uitat unde si-a parcat masina si a sunat la politie, crezand ca i-a fost furata, a castigat detasat titlul de "taximetristul anului".

Politistul anului a fost desemnat sibianul care a dat foc la un radar.

Declaratia anului merge la o doamna din Bistrita care, dupa ce a parcat masina langa calea ferata si a fost lovita de tren, a scos pe gura urmatoarele: "M-am speriat foarte tare, ne-a lovit cu locomotiva. Trebuia sa opreasca, sa fie mai atent"

La mare concurenta e declaratia unui consilier local din Radauti: "Nu am auzit niciodata sa vina un pacient la spital si sa fie violat de un caine. De obicei sunt muscati de caini. Legea spune sa-i castram pe toti sa nu se inmulteasca… ok, dar la spital vine omul muscat si nu violat. Medicii stomatologi, fie umani sau fie veterinari, sa scoata dintii la caini si sa le deie drumul in comunitate", a spus Radu Cezar consilier local PDL de la Radauti

Titlul de "vasluianul anului 2015" merge la tanarul care si-a injunghiat mama pentru ca e mai rezistenta la alcool decat el.

Magistratii anului sunt cei din Gorj, care NU au aprobat intreruperea pedepsei cu inchisoarea, dar AU admis dreptul la recurs unui mort.

Mama anului este galateanca ce a platit peste 4.000 de euro ca sa-si salveze fiul de inchisoare, desi acesta dormea in casa.

Foarte aproape de titlu s-a aflat teleormaneanca ce si-a ascuns copilul sub fusta la vama.

"Sotia anului 2015" merge in judetul Neamt, unde o femeie si-a ucis sotul, l-a transat, l-a aruncat in WC-ul din curte, apoi le-a spus rudelor ca e plecat la munca in Italia.

Sotul anului e barbatul din judetul Mures care, dupa ce a accidentat mortal un copil, a vrut sa dea vina pe sotie.

Titlul de "cuplul anului 2015" merge la cei doi bucuresteni care, dorindu-si o atmosfera romantica in fata semineului, au turnat benzina peste foc.

Elevul anului e braileanul care a dat telefonul pe speaker in timp ce copia la BAC.

Initiativa locala a anului merge la Iasi, unde s-au interzis acvariile transparente.

Lupta stransa pentru titlul de proiectul de infrastructura al anului: stalpul din mijlocul drumului, intersectia care da intr-o cladire, trecerea de pietoni care duce intr-un zid si trecerea de pietoni care duce niciunde.

Cea mai buna metoda de a scapa de viespi din 2015 este incendierea a trei gospodarii.

Am lasat la final ce e mai bun: podiumul "romanul anului 2015":

Locul 3: Ieseanul care a cumparat electrocasnice cu bonuri de masa false.
Locul 2: Constanteanul care s-a deghizat in agent ISU ca sa ajunga mai usor la moaste.
Locul 1: Hunedoreanul care s-a dus la politie ca sa-si scoata cazierul judiciar, desi era dat in urmarire internationala.

0 comentarii12166 vizualizări10 februarie 2016




rss 2.0
rss 2.0