Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Teatrul de Papusi PUCK, Imaginarium si PICIpit sunt noutatile PAMANTENE la Festivalul Elementum.

Spectacole ale Teatrului de Papusi PUCK, Imaginarium si PICIpit sunt noutatile PAMANTENE, iar parcul nautic gonflabil Aquaglide este surpriza ACVATICA a Festivalului Elementum- In ritmul familiei. Arpi&Zip Band, Tapinarii, Ministar Cluj, Mr. Nicu, Caravana Anima si Zanatec aduc spectacole ce vor aprinde cu siguranta FOCUL distractiei, iar in AER pluteste adrenalina si...Laser Tag Arena!

 Festivalul Elementum, evenimentul pentru familii care reuneste cele patru elemente primordiale ale naturii, APA, AER, FOC si PAMANT, plus unul "bonus", SUFLET, intre 21 si 23 iunie 2019, in judetul Cluj, la Complex Lac Luncani, se apropie cu pasi repezi, iar noutatile se intetesc. Astazi avem vesti din toate zonele si nici nu stim cu care sa incepem.

 

Din categoria "PAMANTENE"

 Indragitii actori de la Teatrul de Papusi PUCK, din Cluj-Napoca, se pregatesc intens pentru spectacolele pe care le vor sustine in fata publicului de toate varstele. Piesele sunt special create pentru copii, insa stim ca si noi, adultii, de abia asteptam sa rememoram, prin intermediul acestor show-uri, toate povestile si momentele frumoase  din copilarie.

 Tot cu picioarele pe pamant, dar cu mintea libera sa zburde, ne vom putea plimba prin Imaginarium. E o zona in care ideile circula fara sa stea la semafor, cu riscul de a se lovi de ale altor "trecatori", dand astfel nastere la tot felul de minunatii, zise si ateliere de creatie. De fapt, ele sunt mesterite cu multa iscusinta de "omuletii" de la Lut si Lemn Creative Camps. Proiect al unor oameni plini de dragoste pentru copii, educatie non-formala si informala, creativitate si viitor, acesta reuneste diverse tipuri de ateliere pentru cei mici, menite sa le dezvolte curiozitatea, increderea in sine si abilitatile practice. Fiecare concept are la baza metode ce aduc in centrul atentiei creativitatea, ca un pilon esential in cresterea si dezvoltarea armonioasa a copiilor. In Imaginarium, sub un cort octogonal imens si rosu, vor fi ca ele acasa pictura, colajul, modelajul, origami-ul, jongleriile, spectacolele de tobe africane si tot ce are imaginatia mai bun!

 Si, daca noua, adultilor, ne va surade ideea sa zabovim mai mult in lumea visarii, nu-i bai, copiii vor avea alte variante de consum a extra-super-mega energiei lor: vor avea la dispozitie, cativa pasi mai incolo, tobogane si trambuline gonflabile- in varianta gigant, pentru cei mai mari, sau in varianta mini pentru cei de pana in 3 ani. Pe ultimele le puteti gasi in PICIpit, un spatiu cu voluntari supraveghetori, in care cei mai micuti dintre festivalieri pot "trage pe dreapta" in groapa cu nisip, pot plonja in piscina cu bile, sau se pot angrena in oricare dintre activitatile special concepute pe categorii de varsta. Mda, stim la ce va ganditi si la asta ne-am gandit si noi, de asta vom amenaja in imediata apropiere un popas, a.k.a. Lounge Zone cu bean-bag-uri si cafea si chill music pentru mamici. Bine, fie, si pentru tatici! Desi...ei ar putea merge, intre timp, la o "tura" prin Legoland-ul Elementum, adica locul unde piesele de LEGO (sunt) Gigant(e).

 

 Ca gasca prin APA

 … vom fi si noi, cei mai mari, alaturi de copii. Pentru cei mici avem pregatit un intreg parc nautic gonflabil Aquaglide, care insumeaza un traseu format din tobogane, trambuline, catapulte si alte "nebunii" acvatice, menite sa ii amuze si sa ii bucure. In tot acest timp, parintii pot participa la activitati de sport&yoga chiar pe marginea lacului, cu un ochi la copii si unul la/in suflet, minte si trup.

 

 

Inca o tura de spectacole de FOC

 Arpy & ZIP Band, cunoscuta trupa de cover-uri din Cluj, este printre numele dragi noua de pe scena de FOC. Au luat nastere in 2014, iar de atunci sunt un tot unitar. Si asta se aude cel mai bine in spectacolele lor, care reusesc sa puna in miscare si cel mai posomorat spectator. Se lasa cu dans frenetic, cantat la unison si muuuulte aplauze. Daca nu ne credeti, va puteti convinge chiar voi duminica, 23 iunie, cam asa, pe seara. Si, nu uitati, tot atunci vine si indragita voce Disney, Andra Gogan.

 Iar sambata, inainte de DJ Project, va putem confirma o noua surpriza: Tapinarii!

Lor li se vor alatura, atat la scena mare, cat si la scena mica, Ministar Cluj, Mr. Nicu, Caravana Anima, Zanatecsi multi, multi altii, despre care puteti afla din timp de pe pagina noastra de Facebook!

 

 

 

De aici incolo va lasam in AER...

 Noutatea din AER vine de la jocurile atat de cautate pentru team-building-uri: aducem laser tag-ul in aer si va promitem ca va antrenam bine! Si, stati linistiti, spre deosebire de alte sporturi care imita lupta cu arme, acest joc nu produce nicio dauna fizica si poate fi experimentat atat de persoane foarte tinere, cat si de cei mai in varsta. Este un joc ce se poate practica de la 7 la 99 de ani, foarte asemanator cu paintball-ul, dar ce nu necesita echipament special si nu murdareste. De asemenea, in Arena Laser tag se va putea experimenta si Sumo!

 

 

Ce se mai intampla, profesore (de festival)?

 Asta am intrebat-o noi pe Madalina Hodorog, cea care a dat drumul, saptamana trecuta, la programul de educatie non-formala Young Festival Creators by Elementum, singurul din Romania in care liceeni au ocazia sa invete cum si sa organizeze chiar ei un festival, de la cap la coada!

"Prima zi de YFC a aratat cam asa: ne-am cunoscut, ne-am imprietenit, am cautatideisi ne-am facutcurajsa le prezentamsicelorlalti. Scopul: punemimpreuna la caleun festival cum nu s-a maifacutsi ne distram! Iarrezultatele au fostuimitoare: am stransataat de multeidei, cainintalnirea de saptamanaaceastavatrebuisa le triem, altfelmaifacem ACUM, peloc, un festival J", ne-a raspunsMadalinaHodorog - ReImagine Education.

 

 

Recapitulare, ca la scoala:

 ELEMENTUM - 21-23 iunie - Lac Luncani

Organizator: GoCreate!

Partener de mobilitate: ATP Motors

Parteneri: Rent a Tent, PMA Invest, HPI Racing, Madd Electronics Group, Rush IT, Beard Brothers, Slow Food Turda, Add PR, Mamprenoare

Partener media principal: Magic FM

Parteneri media: TVR Cluj, NCN, ViaCluj TV, Ardeal TV, Radio Cluj, Radio Transilvania, EBS Radio, GligaFM, Radio Son, Zile si Nopti, I Like Cluj, Cluj.com, Clujul de Buzunar, Cluj4Ever, TotceMisca.info,  Transilvania Reporter, Glasul Vailor, StiriMed, Cluj Today, Cluj Insider, Clujescu, Pagina de Transilvania, Pagina de Lifestyle, Revista Wow

 

 

Fotografii, videoclipuri si afise gasiti in MEDIA KIT-ul disponibil pe site.

  Atat pentru azi. Ne reauzim data viitoare!

 

Noi suntem…:

 

Presa

Anca Dinu

0722 870 000, anca.dinu123@gmail.com

 

Parteneriate si sponsori

Anamaria Crainic

0740 526 715, sponsori@elementumfest.ro

 

Bilete

Andrei Crainic

0745 144 843, bilete@elementumfest.ro

  ...si va multumim!

0 comentarii3591 vizualizări23 aprilie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0