Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Sambata 04 Iulie 2020 - 5200 vizitatori azi
Hora uriasa la Adjud. George Simion: Mesajul nostru - sa facem Romania MARE in Europa!

In ajunul Zilei Unirii Principatelor Romane, la Adjud, judetul Vrancea, peste 1000 de persoane au jucat o hora imensa a Unirii. In curtea Colegiului National "Emil Botta'' s-au aflat si invitati din Cernauti si sustinatori ai unirii cu Basarabia si Bucovina.

La eveniment a participat si George Simion, candidatul miscarii unioniste la alegerile europarlamentare. Liderul unionist s-a prins in dans si a cantat "Hora Unirii'' alaturi de romanii adunati la Adjud, Elena Nandris, primarul comunei Mahala, regiunea Cernauti si Academicianul Vasile Tarateanu, presedintele Centrului Cultural Roman "Eudoxiu Hurmuzachi" din Cernauti, prezenti si ei la eveniment.

"Mesajul romanilor care au intins Hora Unirii este unul clar: facem o Romanie Mare in Europa. Ne-am regasim de fiecare data multi, uniti, puternici si gata sa urmam exemplul inaintasilor de acum 160 de ani'', a declarat George Simion. Unionistii din Romania si Republica Moldova se vor intalni la Iasi pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Romane. Actiunea 2012 va sarbatori Mica Unire in cadrul manifestarilor oficiale dedicate evenimentului, din Piata Unirii, iar in cursul dupa-amiezii va organiza Adunarea Generala, care va avea loc la Primaria Municipiului Iasi.

Video: https://www.facebook.com/george.simion.unire/videos/540570779755936/

0 comentarii4452 vizualizări24 ianuarie 2019
rss 2.0
rss 2.0