Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
DOMNULE PRIMAR, DOMNILOR VICEPRIMARI, OPRITI MACELUL VERDE !!!

REABILITARI TERMICE CU CRIME VERZI IN BISTRITA EUROPEANA... Distrugerea spatiilor verzi din zona blocurilor care sunt reabilitate termic poate fi observata in toate locurile unde s-au facut sau se fac astfel de lucrari in municipiul nostru. Nepasarea si indolenta celor care muncesc la aceste firme care realizeaza acest tip de lucrari au ajuns la cote alarmante si reprobabile, autoritatile cu competente in domeniul protectiei mediului trebuind sa ia DE URGENTA masurile care se impun.

Imaginile atasate au fost surprinse in zona Bulevardului Andrei Muresanu (Bl.7 A) din municipiul Bistrita unde se poate obseva "crima verde" produsa unui arbusti care a dus la uscare. De mentionat faptul ca in zona nu exista niciun fel de panou de informare cu privire la cei ce executa lucrarile. Pentru evitarea distrugerii spatiului verde din aceasta zona, organizarea de santier putea fi facuta in spatele blocului unde exista o parcare asfaltata.              

         Pentru a nu mai avea parte in viitor de evenimente de acest gen, conducerea Primariei Bistrita trebuie sa verifice cu mai multa atentie toate organizarile de santier din oras, iar cei vinovati de distrugerea de mediu verde sa fie aspru sanctionati. 

 

 MIHAI SARMASAN - Consilier Municipal PNL

0 comentarii3031 vizualizări08 septembrie 2019




rss 2.0
rss 2.0