Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
"Nu sustin un guvern care si-ar propune concedieri, taieri de salarii si de pensii".

Viitorul guvern trebuie sa inceapa reconstructia Romaniei. Deputatul PMP Ionut Simionca apreciaza ca asteptarile pe care romanii le au de la viitorul guvern sunt extrem de mari si ca fortele politice din Opozitie au obligatia de a propune un guvern de profesionisti care sa inceapa reconstructia Romaniei.

"PMP a contribuit activ la doborarea Guvernului Dancila pentru ca noi am crezut ca trebuie sa punem capat epocii  Dragnea - cea mai intunecata pentru Romania de dupa Revolutie. Noul guvern trebuie sa raspunda asteptarilor romanilor. Noul executiv nu trebuie sa isi propuna concedieri, taieri de salarii si de pensii (cu exceptia pensiilor speciale, mai ales a pensiilor parlamentarilor, care trebuie desfiintate). Niciodata nu as sustine un demers de pedepsire a oamenilor care muncesc. Este responsabilitatea guvernului sa ii puna pe angajatii statului sa munceasca eficient", a declarat Ionut Simionca.

In opinia acestuia, noul guvern trebuie sa fie format din profesionisti, din oameni competenti, care stiu exact ce au de facut. "Sper ca liderii politici ai opozitiei vor da dovada de responsabilitate si ca viitorii ministri vor fi oameni capabili sa puna Romania pe drumul cel bun", a mai spus parlamentarul bistritean.

Simionca sustine ca prioritatile noului guvern trebuie sa fie sanatatea, educatia si infrastructura. "Sunt constient ca asumarea conducerii Romaniei cu mostenirea dezastruoasa lasata de PSD nu este vreo binecuvantare, dar viitorul guvern trebuie sa inceapa reconstructia Romaniei. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine", a adaugat acesta.

Deputatul PMP de Bistrita-Nasaud isi exprima disponibilitatea de a pune umarul la reconstructia Romaniei prin votarea noului guvern, dar declara ca nu are niciun fel de rezerve in a critica viitorul cabinet daca va constata derapaje. "Voi sustine guvernul care pune pe primul loc interesele romanilor si ale Romaniei, care va sustine proiectele mele legislative pentru romani si pentru bistriteni, cum ar fi Autostrada Nordului. Daca voi constata derapaje, voi fi cel mai mare critic al viitorului executiv", a concluzionat Ionut Simionca. 

 

 

0 comentarii2723 vizualizări16 octombrie 2019




rss 2.0
rss 2.0