Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 31 Mai 2020 - 10364 vizitatori azi
Guvernul Citu este un guvern care NU merita votat.

PSD solicita premierului desemnat ca pana joi, la votul de investitura a Guvernului Citu, sa-i inlocuiasca pe toti cei 7 ministri care au primit avize negative in Comisii.

 Mai mult, romanii trebuie sa aiba garantia ca au un ministru al Sanatatii care lucreaza 24 de ore din 24 in interesul lor si nu in interesul unor firme private, asa cum a demonstrat pana acum. 

PSD nu intarzie votul, Birourile Permanente Reunite au stabilit deja ca acesta sa fie joi, la ora 16, tocmai pentru a avea timpul necesar audierii noilor ministri.

 Guvernul Citu este un guvern care NU merita votat, un guvern foarte slab. In acelasi timp, ne aflam intr-o situatie exceptionala in care este posibil ca Parlamentul sa nu se mai poata intruni din cauza masurilor de siguranta provocate de amenintarea coronavirus.

 Un guvern interimar si un Parlament care nu se poate intruni ar fi o catastrofa pentru Romania in acest context extrem de delicat.

 PNL trebuie sa respecte deciziile Curtii si sa voteze LA VEDERE pentru investirea propriului guvern. Sa renunte la jocul anticipatelor si sa-si puna un guvern cu puteri depline care poate lua masurile necesare in aceasta situatie.

0 comentarii1274 vizualizări11 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0