Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Apelul A.U.R. catre autoritati, legat de coronavirus: Spuneti adevarul in privinta cazurilor de infectare!

Alianta pentru Unirea Romanilor (A.U.R.) a lansat joi un apel catre autoritati, mass-media si romanii din tara, dar si din diaspora, pe marginea subiectului infectarii cu noul coronavirus (Covid-19).

"Gripa care astazi cutreiera lumea reprezinta o provocare pentru intreaga omenire, dar in cele din urma o sa treaca. Facem un apel catre factorii politici,sa dea dovada de calm si de responsabilitate, dar si catre societate - sa nu ne isi dea frau liber imaginatiei si sa raspandeasca propaganda, de multe ori, de inspiratie de la Kremlin. Ii indemnam pe romanii aflati peste hotare, in calitatea noastra de partid care reprezinta diaspora, sa asculte sfaturile si indicatiile autoritatilor din statele in care traiesc, fie Spania, fie Italia sau Marea Britanie, si sa transmita mai departe numai informatii verificate", a declarat joi copresedintele A.U.R. George Simion, in cadrul unei conferinte de presa.

"Lansam un apel si catre presa, a carei calitate lasa de dorit - avem prea multe stiri senzationale, prea multe clickbait-uri, prea multa panica provocata de televiziunile noastre. Sa intelegem ca e un subiect delicat, sa nu inducem panica in societate. O sa treaca si aceasta criza, e o criza serioasa, pe care trebuie sa o tratam serios. Totodata, noi stim care sunt realitatile, avem prieteni, cunoscuti care lucreaza la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals", stim ca exista mai multe cazuri confirmate de infectie cu coronavirus. E bine ca autortitatile sa nu se erijeze intr-un modelator al opiniei publice. E bine ca autoritatile sa nu lase loc de indoieli. Fiti sinceri cu populatia si spuneti adevarul, e cea mai buna strategie de comunicare! Altfel, veti da nastere unor teorii ale conspiratiei! Avem nevoie de un guvern plin, responsabil pentru faptele sale. Daca nu puteti genera astfel de lucru, vom gasi in alta parte politicieni si parlamentari. Tocmai de aceea am constituit Alianta pentru Unirea Romanilor", a concluzionat George Simion.

Inregistrarea video de la conferinta de presa poate fi accesata aici:

https://www.privesc.eu/Arhiva/90169/Conferinta-de-presa-organizata-de-Alianta-pentru-Unirea-Romanilor

                                                                                           
0 comentarii2821 vizualizări13 martie 2020




rss 2.0
rss 2.0