Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 31 Mai 2020 - 10826 vizitatori azi
Iohannis si PNL au MINIMALIZAT gravitatea situatiei.

Cu buna stiinta, Iohannis si PNL au MINIMALIZAT gravitatea situatiei si au pus in pericol grav sanatatea cetatenilor doar pentru a mai acorda o sansa planului anticipatelor.

 Criza politica trebuie sa inceteze. Tocmai din acest motiv nu vom propune nicio varianta presedintelui Iohannis, pentru ca acesta a spus in repetate randuri ca nu va pune niciodata un premier de la PSD.

 Vom participa la consultari, indiferent de forma in care au loc, pentru a-i spune presedintelui ca e dator sa vina cu o propunere responsabila.

 Speram ca, dupa ce a fugit ieri de investire, Florin Citu sa nu mai fie in viitoarea formula de guvern. Aceasta persoana traieste pe alta lume - e incapabila sa inteleaga gravitatea situatiei in care se afla Romania. In timp ce tara arde de epidemia de coronavirus, domnul Citu ne povestea ieri pe Facebook cum si-a depus mandatul pentru a asigura succesul PNL in viitoarele alegeri.

Romania nu isi mai permite sa lase banii pe mana unui astfel de personaj.

 La fel, domnul Costache nu mai are ce cauta in guvern pentru ca a pus interesul sau personal deasupra intereselor romanilor prin privatizarea sanatatii.

 https://www.facebook.com/671105796254546/posts/3080612441970524/

 

 

.

 

 Iohannis si PNL adancesc iresponsabil criza politica desi Romania este intr-o profunda criza generata de coronavirus!

 In conditiile actuale, gestul lui Florin Citu este o batate de joc la adresa romanilor, un gest de o crunta iresponsabilitate.

  Oamenii asteptau astazi instalarea unui guvern cu puteri depline, masuri ferme si clare pentru limitarea efectelor sociale si economice ale epidemiei de coronavirus, in niciun caz prelungirea starii de instabilitate politica.

 Daca mai aveau dubii in privinta intentiilor PNL, toti romanii au putut vedea singuri adevarata fata a PNL si cat de departe au putut sa duca Romania doar pentru a-si satisface setea de functii si de putere.

  Romanii se bat pe apa si paine in supermarketuri, iar lor le arde de joaca de-a guvernul. Uite guvernul, nu e guvernul.

 Cea mai clara dovada a simularii dorintei de investire a unui guvern este ca, atunci cand s-a format  o majoritate consistenta, iar PSD nu se opune investirii unui guvern cu puteri depline, premierul desemnat Citu a renuntat.

 PSD a aratat de la inceput ca F.Citu era cea mai proasta dintre variantele posibile, desemnat special pentru a nu fi votat:

 A fost o mare impertinenta a presedintelui Iohannis sa-l desemneze premier chiar pe cel care a taiat bugetul sanatatii cu 22% desi, la acel moment, China anuntase declansarea epidemiei de coronavirus.

 A fost o mare batjocura din partea presedintelui Iohannis sa-l desemneze premier pe cel care, chiar inainte de criza epidemiei, sustinea sus si tare ca " sa terminam cu propaganda ca sanatatea trebuie sa fie prioritatea zero"... Aseara chiar Iohannis spunea ca sanatatea trebuie sa fie prioritatea zero.

 A fost un gest de sfidare al presedintelui Iohannis la adresa Parlamentului sa-l propuna premier pe cel care a fost respins de 2 ori la audierile in comisiile parlamentare si care a fost subiectul unei motiuni simple, votata de majoritatea parlamentara, pentru contraperformanta la guvernare.

 Acum totul depinde de presedintele Romaniei, toata responsabilitatea ii apartine si facem apel ca, in cel mai scurt timp, sa convoace partidele la consultari pentru a avea cat mai repede un guvern sustinut si votat de o majoritate.

 PSD propune audieri de urgenta inclusiv in weekend, daca e nevoie.

  https://www.facebook.com/671105796254546/posts/3078859578812477/

0 comentarii1358 vizualizări13 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0