Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Duminica 31 Mai 2020 - 10444 vizitatori azi
In era digitala, Cretu gandeste ca in evul mediu.

Ofer gratuit consultanta IT pentru toate institutiile, inclusiv primarului Cretu! Mare mi-a fost mirarea cand am primit ieri, 19 martie 2020, ora 16:08, dispozitia de convocare la sedinta ordinara a Consiliului Local in care se preciza ca sedinta se va tine in sala mare a Palatului Culturii (Casa de Cultura).

Cu o jumatate de ora mai inainte primisem o adresa transmisa de catre Secretarul General al Municipiului in cursul zilei de ieri catre Primar prin care se solicita argumentat ca sedinta sa aiba loc in sala de consiliu, unde exista logistica necesara desfasurarii sedintei si unde se puteau face niste modificari de ordin tehnic pentru a se putea respecta distanta minima impusa de normele sanitare specifice starii de urgenta.

Pe acea adresa era insa rezolutia primarului, scrisa cu pixu-i verde, care spunea ca sedinta se va desfasura in sala mare a Palatului Culturii. Soc si groaza! Omul asta chiar si-a pierdut orice urma de judecata. Domn primar, de ce nu faceti sedinta intr-o sala de nunti sau intr-un restaurant daca tot vreti sa va dati in spectacol?

Dupa ce in urma cu o saptamana a venit din plimbarea prin Germania si a facut o sedinta de indata unde a raspandit in sala de consiliu tot felul de microbi si virusi, racit fiind, acuma se trezeste sa faca sedinte de consiliu intr-o sala de spectacole plina de tapiserii, inclusiv pe pereti. Ma intreb si eu, cum se va face igienizarea? Si inainte, si dupa, mai ales ca sedinta de plen din 27 martie este precedata de sedinta comisiilor reunite din data de 24 martie.

Domnule primar, degeaba ati condus acest oras 12 ani de zile si degeaba v-ati plimbat pe banii bistritenilor pe la tot felul de conferinte si colocvii de management si IT. N-ati invatat nimic! Si neinvatand nimic, nici n-ati avut cum sa aplicati!

Domnule primar, va reamintesc ca suntem in era informationala (era digitala) si ca o sedinta ca si cea de Consiliu Local se poate desfasura 100% on-line, inclusiv cu posibilitate de vot, deschis sau secret. SUPORT EU TOATE COSTURILE APLICATIEI PANA TRECE CRIZA SANITARA cu conditia sa va treziti la realitate si sa nu mai ramaneti la mentalitatea si gandirea de ev mediu.

VA STAU LA DISPOZITIE cu toate informatiile necesare si MA OFER VOLUNTAR sa configurez aplicatia pentru sedinta si sa fac instruirea necesara pentru personalul Compartimentului Pregatire Documente care asigura secretariatul tehnic al sedintei.

Apropo, OFERTA ESTE VALABILA SI PENTRU ALTE INSTITUTII care doresc sa desfasoare sedinte la distanta cu mai multi participanti. FOR FREE!

 

Ioan Peteleu - Consilier local - PNL Bistrita

 

0 comentarii1141 vizualizări21 martie 2020
rss 2.0
rss 2.0