Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Joi 28 Martie 2024 - 14587
O ACTIVITATE INTERESANTA A C.A.R.P. Bistrita.

In  Planul cu principalele activitati al Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, un loc de frunte, il ocupa consolidarea parteneriatului dintre Casa de Ajutor Reciproc si institutiile si organizatiile  reprezentate in Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice a Institutiei Prefectului judetului Bistrita-Nasaud.

          In baza acestui plan, presedintele Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, IORGU HAIDAU, organizeaza o excursie cu titlu de gratuitate, la Monumentul "Mihai Viteazul" de la Campia Turzii, la salina cu renume mondial de la Turda si o vizita ecumenica la Manastirea "Mihai Voda".           Aceasta  activitate are drept scop intarirea coeziunii colectivului casei de ajutor  reciproc si de consolidare a parteneriatului cu institutiile si organizatiile care au tangente cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Bistrita, fara a neglija si latura educational-patriotica a participantilor.

             In cadrul acestei excursii, care va avea loc la data de opt august, se are in vedere si o depunere de coroane la Monumentul "Mihai Viteazul", actiune incheiata cu o masa de socializare.

 

Dorin Filip.

 

0 comentarii2975 vizualizări05 august 2019




rss 2.0
rss 2.0