Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Duminica 20 Septembrie 2020 - 134 vizitatori azi
Participare romaneasca la Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment international sustinut de E.ON.

Participare romaneasca la Festivalul Luminilor de la Berlin, eveniment international sustinut de E.ON. E.ON a lansat o provocare internationala de arta stradala pe tema "Elibereaza-ti energia", in cadrul Festivalului Luminilor de la Berlin, cu ocazia celebrarii a 30 de ani de la caderea zidului; Vor participa cei mai buni light designeri din toate cele 14 tari europene in care grupul E.ON este prezent; Romania intra in competitie cu un proiect al unui artist autohton; Publicul poate vota online artistii preferati.

E.ON sustinedinnou,incalitate de prezentatorexclusiv, FestivalulLuminilor de la Berlin,evenimentcare vaavealocinperioada 11 - 20 octombriesila care suntasteptatimilioane de vizitatoridinintreagalume. Artistiivortransformaanumitelocatii din Berlin inopere de arta vii, cu ajutorultehnologiei video multidimensionale.

Ca parte a initiativeiE.ON, Hotelul Rome din Bebelplatzva fi o atractiemajora a festivalului. Pentru a marcacea de-a 30-a aniversare a caderiiZiduluiBerlinului, E.ON a lansat o provocareinternationala de artastradala pe tema "Elibereaza-tienergia". La aceastavorparticipaartisti de renume din toatecelepaisprezecetarieuropenein care grupulgermanesteprezent. Lucrarileacestoravorprindeviata,fiindproiectate direct pe fatadahotelului.

Romaniaestereprezentata deObie Platon, un artist stradal care a participat la expozitii, festivaluriinternationalesiproiecte de artamurala la Hamburg, Shanghai, Budapesta, Azore, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara. De asemenea, a colaborat cu Roger Waters, unul din fondatoriitrupeibritanice Pink Floyd, pentruturneulsau The Wall, in 2013, la Bucuresti.

Proiectulsau de la FestivalulLuminilor de la Berlin poate fi vizualizatsivotat, accesandlinkul: https://festival-of-lights.de/en/free-your-energy-street-art-challenge-presented-by-e-on/

Publiculva decide prinvotonlinececoncurent din care taravacastigapremiulcel mare. Este de la sine inteles insa, ca de votat poate vota oricine, nu doar clientii E.ON.

In plus, E.ONoferavizitatorilorposibilitatea de a participa la un concurs foto. Oricine face o fotografie la festival si o incarca pe Instagram cu hashtag-ul #lightsbyEON are posibilitatea de a castigaunuldintrenumeroasepremiiatractive - de la celmai recent smartphone la un pachet Smart Home.

 

Despre E.ON Romania
Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

0 comentarii2611 vizualizări09 octombrie 2019
rss 2.0
rss 2.0