Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Pe 14 Noiembrie are loc Marea Deschidere Happy Cinema din Bistrita Retail Park.

Din 14 Noiembrie HAPPYCINEMA® ii asteapta pe bistriteni cu cele mai noi filme si cele mai bune oferte in 3 sali ultramoderne cu o capacitate de 364 de locuri. HAPPYCINEMA® din Bistrita Retail Park este primul cinematograf din Romania amplasat intr-un strip mall si primul cinematograf din tara complet echipat cu proiectoare laser.

 Printre filmele in premiera care pot fi urmarite in noiembrie la HAPPYCINEMA® se numara Batalia de la Midway, Marea provocare: Le Mans’66, O noua poveste de Craciun, Doctor Sleep, Ingerii lui Charlie si animatiile Cenusareasa si printul misterios si Regatul de gheata II .

 Pe 21 noiembrie bistritenii pot participa la un eveniment cu totul special, pentru o singura seara. Happy Cinema va difuza filmul-concert Depeche Mode: Spirits in the Forest. Filmul regizat de colaboratorul artistic de lunga durata al lui Depeche Mode, regizorul si fotograful Anton Corbijn, spune povestile a sase mega-fani Depeche Mode, in timp ce calatoresc spre Berlin din toate colturile lumii pentru a vedea spectacolul final al turneului Global Spirit. Show-ul celor de la Depeche Mode va putea fi vizionat pe marele ecran doar pe 21 noiembrie. Trailer-ul poate fi vizionat aici: https://youtu.be/-ldu3SqE4II

 Luna noiembrie va continua cu premiera mult asteptatei animatii Regatul de gheata II. Din 22 noiembrie spectatorii vor pasi in lumea magica a nordului alaturi de Elsa, Anna, Kristoff si Olaf.

Programul complet al filmelor poate fi consultat pe www.happycinema.ro

 Planul tarifar este adaptat pentru diverse categorii de varsta, iar promotiile nu lipsesc. Preturile pentru bilete incep de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de tariful redus de 14 lei/bilet in orice zi a saptamanii, cu exceptia avanpremierelor. Iar in fiecare zi de miercuri, biletul costa 11 lei indiferent de ora, cu exceptia avanpremierelor. Tarifele si promotiile sunt disponibile pe www.happycinema.ro. 

Happy Cinema isi doreste sa devina si in Bistrita un reper al culturii si divertismentului pentru intreaga familie, pentru toti cei care isi doresc sa rada cu pofta, sa aiba aventuri care taie respiratia sau sa traiasca momente de suspans in 3D.

Prezent in Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bistrita, si din decembrie in Bacau, HAPPYCINEMA® are in plan pentru urmatorii 5 ani acoperirea a 20 de orase din Romania, devenind al doilea lant de cinematografe din tara.

 

0 comentarii3199 vizualizări31 octombrie 2019




rss 2.0
rss 2.0