Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 16 Iulie 2020 - 19060 vizitatori azi
Am dat startul competitiei Energy Challenge 2020.

Am dat startul competitiei Energy Challenge 2020! Inscrierilese fac pana pe 20 decembrie pe site-ul concursului https://energychallenge.eon-romania.ro/ 3000 de euro, o trotineta electrica Xiaomi si un voucher eMAG in valoarede 1.000 de lei sunt cele 3 premii puse in joc la actuala editie

Esti student sau masterand si esti pasionat de lumea energiei? Ai prieteni sau colegi alaturi de care ai dezbatut o idee sau un proiect pe teme de eficienta energetica, energie verde sau digitalizare? Daca ai raspuns pozitiv la aceste intrebari, iti lansam o provocare: inscrie-ti proiectul sau ideea la Energy Challenge, fiindca a inceput editia a sasea! Ai la dispozitie o luna si jumatate pentru asta, termenul final fiind 20 decembrie, inscrierile fiind facute pe echipe formate din 2-4 persoane.

Competitia Energy Challenge organizata de E.ON Romania a debutat in 2015 si de atunci a antrenat aproape 200 de studenti din centre universitare din Romania, dornici sa aduca solutii inovative, realizate in echipa, care sa faca lumea energiei mai eficienta, mai  flexibila si mai ieftina. Te asteptam sa reconfigurezi lumea energiei prin intermediul domeniilor pe care dorim sa le abordam la actuala editie: Eficienta Energetica & Optimizare Retea, Energie Verde, Digital & Smart, Produse/Servicii Clienti.

Incepand de saptamana viitoare, tineri din E.ON Romania, unii dintre ei fosti participanti la Energy Challenge, vor face un tur de prezentare a competitiei in centrele universitare din Targu-Mures, Iasi, Sibiu, Medias, Bucuresti, Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara, Arad, Brasov, Suceava, Alba-Iulia, Constanta, Craiova, Oradea.

Energy Challenge este dedicata tuturor tinerilor, studenti sau masteranzi, din toate centrele universitare din tara, care doresc sa se implice in dezvoltarea domeniului energiei. Nu doar ideile pe care le genereaza echipele vor fi punctate, ci si modul de prezentare a acestora, de catre un juriu format din specialisti din domeniul energiei.

La finalul lunii ianuarie 2020 vor fi comunicate echipele finaliste, urmand ca acestea sa participe in luna martie, la Targu Mures, la Energy Challenge Academy, unde concurentii vor participa la workshop-uri.

Finala competitiei va avea loc in luna aprilie, la sediul E.ON Romania din Targu Mures, iar castigatorii vor pleca acasa cu premiile puse in joc.

 

 

Despre E.ON Romania

Grupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a circa 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,6 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2 miliarde de euro.

0 comentarii2373 vizualizări06 noiembrie 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0