Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 26 Aprilie 2024 - 14587
E.ON lanseaza primul produs de energie electrica 100% din surse regenerabile.

Incepand cu aceasta saptamana, E.ON pune la dispozitia clientilor casnici un nou produs de electricitate, E.ON Green Home, care consta in energie electrica provenind in totalitate din surse regenerabile: eoliana, solara si hidro. 
Acest demers al E.ON, la care sunt invitati sa adere clientii, isi propune sa contribuie la un viitor mai verde, prin constientizarea importantei utilizarii energiei din surse regenerabile ca solutie pentru reducerea poluarii si imbunatatirea calitatii vietii oamenilor.
"Fiecare dintre noi ne manifestam intr-un fel sau altul ingrijorarea privind efectele activitatii umane asupra mediului inconjurator. Tocmai de aceea este important sa gasim solutii sustenabile precum E.ON Green Home, care sa dea dreptul generatiilor actuale si celor viitoare sa se bucure de natura si de un mediu prietenos. Lansarea acestui produs contribuie la atingerea obiectivului asumat de E.ON de reducere a amprentei de carbon", spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON Energie Romania.
Contractarea produsului de energie electrica 100% verde se face in trei pasi simpli, accesand eon.ro. Pentru semnarea contractului online este nevoie de cea mai recenta factura de electricitate de la furnizorul actual si de o copie a cartii de identitate. 
Un alt avantaj al acestui produs este activarea automata a facturii electronice. Pe langa plata rapida si usoara a contravalorii acesteia, factura electronica are un impact pozitiv si direct in crearea unui viitor nelimitat de verde prin reducerea consumului de hartie.

Despre E.ON RomaniaGrupul german E.ON este unul dintre liderii pietei de energie, avand in Romania o prezenta consolidata de-a lungul a 15 ani. Companiile-fanion ale grupului sunt Delgaz Grid si E.ON Energie Romania, acestea desfasurand activitati de distributie, respectiv de furnizare a energiei si a solutiilor energetice pentru circa 3,1 milioane de clienti. De la intrarea pe piata din Romania grupul E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, in principal in modernizarea retelelor. Totodata, valoarea contributiilor virate la bugetul de stat si bugetele locale se ridica la 2,3 miliarde de euro.

0 comentarii2982 vizualizări27 mai 2020




rss 2.0
rss 2.0